Nädala infokillud 4/2024

Möödunud nädala lõpus kogunes naiste tantsupeo toimekas seltskond, et arutada, pidada plaani ja lükata liikuma järgmise, järjekorras juba neljanda, naiste tantsupeo vanker. Kohal oli ka Erika, kes oma kogemusi vaid endale ei hoia.

Esmaspäeval oli Eesti keele instituudile aruande esitamise tähtaeg. Nad toetavad “Eesti rahvatantsu oskussõnastiku” toimetamist veebikeskonda sõnaveeb. Kõik mõisted ja joonised, mis seni olid vaid oskussõnastikust leitavad, on nüüd kättesaadavad ka veebi kaudu. Aitäh Eesti Keele Instituudile meid toetamast!

Kareli ja Davidi töönädalast haarab suure osa enda alla just 17. veebruaril toimuva “90 ringi” kontserdi lavastamine ja korraldamine. Täname ka Tallinna linna, kes samuti otsustas kontserdi korraldamisse rahaliselt panustada. Kes kontserdist ilma ei soovi jääda, peaks pileti soetamisega kiirustama, sest saalis on vabad kohad peaaegu otsas!

Täna ja homme toimuvad selle aasta esimesed koolitused. Sedapuhku on fookuses klassikalise tantsu rakendus rahvatantsus, eesti rahvatantsu põhisammud, kehakool ja lõdvestus.