Nädala infokillud 6/2024

Laupäeval käis David tantsuansambel Lee Soovikontserdil, mis oli pühendatud tantsuõpetaja Hele Pomerants juubelile. Tantsijad esitasid nii Lee tuntud repertuaari kui ka oma juhendajate uusloomingut. Palju õnne, Hele!

Pühapäeval toimus Tallinnas 2025. aasta laulu- ja tantsupeo terepäev, mis oli järjekorras viimane. ERRS-i inimesed käisid ka peole tere ütlemas, oleme juba ihu ja hingega uue peo poole teel!

Juba mõnda aega on arutatud tantsunõukogule juriidilise keha loomise idee üle, et ühtse organisatsioonina seista kogu tantsuvaldkonna arengu eest. Nüüd on see teoks saanud. ERRS-i poolt on selleks suure panuse andnud Kristiina!

Mööduv nädal tõi häid uudiseid. Meie rõõm oli suur kui sai avalikuks, et president Karis on annetanud Valgetähe V klassi teenetemärgi meie valdkonna inimestele – Sille Kapper Tiislerile, Krista Sildojale ja Juta Helilaiule. Palju õnne teile!

Nädala lõpp on Vilmsi tänava majas jälle tihedat sagimist täis. Toimub järjekordne rahvatantsujuhtide kooli õppus. Seekord jagas Erika veel kirjelduste lugemise ja koostamise saladusi ning David venitas ja lõõgastas usinaid õppureid.