Nädala infokillud 16/2024

Sellel nädalal alustasid tööd kutse taotlejate kompetentsuse hindamiseks  hindamiskomisjonid. Nüüd on neil veidi üle kahe nädala aega portfooliotega tutvumiseks ja mai alguses selgub, keda oodatakse vestlusele.

Teisipäeval panid Erika ja David kokku vanalinna päevade rahvakultuuriala prgogrammi. Pärast esinejatega kellaaegade üle kinnitamist saame programmi tutvustada ka laiemale avalikkusele.

Neljapäeval jõudsime lõpuni väikse muudatusega e-poes. Nimelt jõuab nüüdsest ostetud e-tantskirjelduse allalaadimise link kohe peale tellimuse vormistamist ja makse sooritamist e-postile. Enam ei ole vaja oodata, et keegi kontorist tellimusega tegeleks. Usume, et uuendus teeb kõigi tantsuõpetajate töö mugavamaks, sest kirjelduse saab kätte kas või minut enne trenni algust!

Karel, Kadri ja Malle on sel nädalal tegelenud seltsi 2023. aasta majandusaasta aruande viimistlemisega ning pärast finantsaudiitori viimast sõna on aruanne juba peaaegu liikmetele esitamiseks valmis!

Täna kogunes kontorisse juhatus, et kuulata Jorma Sarve tutvustust, mis mõtted kogunesid neljal kohtumisel valdkonna inimestega. Lisaks arutati, kuidas nüüd kogu arengukava koostamine edasi läheb ja mis meid ees ootab. Kui keegi meie liikmetest oleks veel valmis panustama veidi rohkem arengukava koostamisse, siis oled väga oodatud ühes juhatusega edasist plaani pidama. Anna oma valmisolekust kindlasti märku karel@errs.ee!

Ühtlasi kinnitas juhatus ka seltsi uued liikmed: Liis Tenno, Merle Juhkov, Krõõt Kilvet, Mirjam Sirkas, Virge Varilepp, Mari-Liis Kivioja ja Helena-Mariana Reimann. Tere tulemast!

Tuletame meelde, et registreerumine 26.-27. aprillil Pärnus toimuvatele koolitustele on jätkuvalt avatud. Täpsem info meie kodulehel.

Juba 11. mail toimuvad ERRS-i üldkogul juhatuse valimised – ära unusta ka enda kandidatuuri üles seada ning valdkonna arengus kindlakäeliselt kaasa rääkida!