Nädala infokillud 19/2024

Möödunud laupäeval osales Erika Viljandis toimunud Öötantsupeol. Öiseid tantsijaid oli kokku pea 600 ja lisaks Viljandimaale tuldi kohale ka Pärnu-, Tartu- Valga- ja Harjumaalt. Ka kihnlased olid kohal. Vahva pidu toimus juba kuuendat korda!  

Sel ja järgmisel nädalal toimuvad ERRS-is tantsuspetsialisti kutse taotlejatele kutseeksamid ehk vestlused hindamiskomisjoniga. Sel nädalal toimus viis vestlust, ülejäänud saavad võimaluse uuel nädalal.

Nädala alguses võtsime vastu ühe uue liikme. Tere tulemast Kelly Veinberg.

Teisipäeval oli rahvusvahelise tantsupäeva videote saatmise tähtaeg. Meiega jagati 70 eriilmelist ingliska esitust. Ka sel aastal vaatame kõik etteasted läbi ning valime välja oma lemmikud!

Kolmapäeval esitleti rahvakultuuri keskuses kooriühingu ja ERRS-i arendusvõimekuse analüüsi kokkuvõtet. Kohtumisel osalesid kultuuriminsteeriumi, laulu- ja tantsupeo sihtasutuse ning erinevate keskseltside esindajad.

Neljapäeval toimus seoses tantsuspetsialisti kutsestandardi uuendamisega järjekordne koosolek. Seekord vaatasime üle uued portfooliod, mis võiksid kutse taotlejat senisest enam abistada.

Tuletame meelde, et homme toimub meie kevadine üldkogu, kus toimuvad ka seltsi uue juhatuse valimised. Alustame kell 10 ja sedapuhku zoom’i vahendusel. Liikmetel palume kindlasti oma osalus registreerida e-postile saadetud lingi kaudu!

Nagu viimasel ajal tihti, on ka sel nädalavahetusel mitmeid sündmuseid, mida külastada. Laupäeval lõpetab järjekordne rahvatantsjuhtide kooli lend oma kursuse Kaja kultuurikeskuses ning pühapäeval toimub tantsuansambli Sõleke emadepäevakontsert Alexela kontserdimajas.