Nädala infokillud 38/2024

Seljataha on jäämas üks toimekas nädal. möödunud nädala pühapäevaks ootasime pädevustunnistuste taotlemise dokumente. Sel korral on soov saada pädevustunnistus kahel rahvamuusikul. Nende portfooliod on juba edastatud hindamiskomisjonile tutvumiseks.

Teisipäev oli sel nädalal erakordselt pidulik. Lõunaks läksime Metsakalmistule, et käia ja süüdata küünlad nende kalmudel, kes on jätnud oma tegevusega sügava jälje tantsupidude traditsioonile ja rahvatantsumaastikule laiemalt. Pealelõunal anti aga raekojas üle Ullo Toomi stipendium, mille sellel aastal pälvis Agne Kurrikoff-Herman. Mõlemast sündmusest võib leida pilte meie Facebooki lehelt.

Kolmapäeval käis Karel kohtumas Harjumaa Omavalitsuste Liiduga. Kohtumine oli osaks ERRS-i ja Eesti Koorijuhtide Liidu koori- ja tantsujuhi ametit tutvustavast kampaaniast, mille käigus kohtume kõigi omavalituste juhtidega ning selgitame neile ametite sisu, väärilise tasustamise põhimõtteid ning jagame mõtteid, mida omavalitsus saaks kollektiivijuhtide toetamiseks ära teha.

Eile oli jällegi üks põnev päev, kuna alustas uus rahvatantsujuhtide kooli lend. Nii oli maja täis elevil õppureid, keda saame veel palju kordi näha järgmise kahe aasta jooksul. Palju uusi teadmisi ja põnevat õpiteed teile kõigile!
Veel külastasid neljapäeval kontorit Eesti Võimlemisliidu esindajad, kellega arutati võimalikke koostöökohti.

Täna aga vaatasime kontoris otsa oma hetke tööülesannetele ja neile, mis on meid ees ootamas seoses uue arengukavaga. Pidasime plaani, kuidas kõik arengukavasse kirjutatu ka tehtud saaks ja kui palju seoses sellega peavad muutuma meie hetke tööülesanded.