Nädala infokillud 42/2024

Kolmapäeval kohtus Vilmsi tänava majas meie Kullaterade klubi juhatus. Sedapuhku tehtid Aegviidus toimunud suveseminari kokkuvõtteid ja arutletid 2028. aasta tantsupeo teemadel.

13 tublit ja töökat tantsujuhti said sel nädalal oma uue kutsetunnistuse juba kätte, aga samas peeti ka viimased eksam/vestlused. Nüüd on vaja vormistada ja allkirjastada protokollid ja siis saab info edastada kutsekotta, et ka teine osa taotlejatest oma tunnistused kätte saaksid.

Neljapäevast laupäevani toimuvad Raplamaal Linda päevad, tähistamaks Linda Rausi 115. sünniaastapäeva. Mida, kus ja mis ajal nende kolme päeval jooksul teha, kuulda ja näha saab, on täpsemalt kirjas meie kodulehe kalendris.

Täna käis Erika Ilma Adamsoni tantsukooli õppuritele tutvustamas tantsuspetsialisti kutsega seonduvaid teemasid: miks peaks kutsetunnistust taotlema, kuidas täita portfooliot, mida tähendab eksam/vestlus ja palju muud. Järgmise tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahavatantsule taotlusvooru kuulutame välja järgmise aasta kevadel.

Sellel nädala pidasime kontoris maha ka ühe pikema ajurünnaku ERRS-i sünnipäeva ja talvise üldkogu teemal. Üldkogu toimub 7. detsembril kell 11 Tallinnas, täpsem koht on veel selgumisel. Üldkogu peamiseks teemaks on kindlasti meie uus arengukava.
Samal pealelõunal anname aga Salme Kultuurikeskuses üle oma aastatunnustused ehk lokulauad ja toimub ka uute tantsude konkursi lõppvoor. Kontsert algab kell 15.

Tuletame meelde, et juba 23. oktoobril toimub järjekordne õpiamps, mis sedapuhku on suunatud just lastega tegelevatele tantsujuhtidele. Vabu kohti veel on ja nagu ikka registreerumine meie kodulehel. 26. oktoobril toimub aga õpiamps Raplamaal, ka selle info on leitav meie kodulehel.