ERRSi nädala infokillud

Eelmise nädala lõpuni ootasime rahvusvahelisel tantsupäeval tantsitud Ristpulkade tantsu ja Tokitantsu videolinke. Meieni jõudis 93 videot, mida on toredalt palju. Nüüd vaatame neid usinalt, valime parimad välja ja mai lõpus hakkame järjest pärjatuid välja kuulutama.

Aeg on lennanud ning taas on käes aeg UNESCO-le raporti esitamiseks. Raportis tuleb kirjeldada tegevusi, millega tagatakse UNESCO maailmapärandi nimekirja kuuluva LTP liikumise elujõulisuse tagamine. Selle raporti koostamisel lööb kaasa ka ERRSi meeskond.

Täna toimus ka kaks tegusat kohtumist. Esimesel neist arutasid ERRSi, Eesti Rahvakultuurikeskuse ja MTP 4 Venda korraldustoimkonna esindajad meeste tantsupeo edasilükkamisega seonduvaid tegevusi.

Teisel kohtumisel Eesti Rahvakultuurikeskuse koolitusosakonnaga arutati hilissuve ja sügise koolituste plaane. Tulekul on suvekursus ja tantsujuhtidele mõeldud täienduskoolitus. Täpsem info ja kuupäevad peagi tulekul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga