ERRSi nädala infokillud

Pühapäeval 30. mail toimus juhatuse kuuetunnine koosolek, kus analüüsiti praegust kontori struktuuri, ametikohti ning koormusi, lepiti kokku juhatuse töökorraldus – teisi sõnu võeti ette põhjalik organisatsiooni eneseanalüüs. Lisaks arutati seda, kuidas suurendada ERRS-i nähtavust ja mõju ning kuidas kaasata maakondlikke rahvatantsu ja rahvamuusika ühendusi meie tegevustesse. Kõigest täpsemalt räägime juba rahvatantsujuhtide suvekursuse raames 17. augustil ERRS-i infotunnis. Enne suurde suvesse minekut otsustasime kokku kutsuda rahvatantsu valdkonna koostöökogu, rahvatantsu oskussõnastiku töörühma ning suve lõpus rahvamuusika ümarlaua. Sellest kõigest täpsemalt juba järgmistes infokildudes.

Teisipäeval toimus kohtumine Tallinna Haridusameti, Huvikeskus Kullo, ERK ja Kooriühingu esindajatega selgitamaks palgatoetusmeetme temaatikat. Kohtumisel said vastatud tekkinud küsimused ja arutleti erinevate probleemkohtade üle.

Veel sai sellel nädalal kokku koondatud esialgne info suvesündmuste kohta, mis on leitav meie Facebookist ja kodulehe kalendrist. Kui Sa soovid, et meie kalendris oleks ka Sinu sündmus kirjuta errs(at)errs.ee

Täna jõudsid ERRSi kontorisse kohale trükisoojad rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistused. Tunnistused saavad veel allkirjad ja anname teada, kui võib neile järgi tulla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga