ERRSi nädala infokillud

Jälle on nädal lõppemas ja märkasime, et eelmise nädala infokildudest jäi välja rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistuste taotlemine, mis lõppes juba 3. juunil. Seekord soovib pädevustunnistust saada 4 juhendajat. Hindamiskomisjoni liikmed tutvuvad juba saadetud portfooliotega.

Teisipäeval käisid ERRSi ja ERK esindused tutvumas Sisekaitseakadeemia ruumidega, kus toimub juba augustis rahvatantsujuhtide suvekursus. Vastused said erinevad organisatoorsed küsimused ja nüüd saab plaanidega hoogsalt edasi minna.

Kolmapäeval toimus taaskord võimaliku laulu- ja tantsupeoseaduse töörühma koosolek. Kohtumised on pea iganädalased ja nii on teemaga jõudalt edasi mindud.

Uuel nädalal on ees ootamas mitmed erinevad kohtumised ja nii on kontor pidanud sellel nädalal tavapärasest rohkem koosolekuid, et kõikideks kohtumisteks hästi ettevalmistatud olla. Täpsemalt juba järgmise nädala infokildudes.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga