ERRSi nädala infokillud

Eelmine nädal oli küll töönädala mõttes lühike, aga see eest pidulik. 26ndal juunil toimus Pärnus Rahvatantsuansambel Kajakas juubelikontsert “Mälestuste rada”, pühendusega Rita Mändlale. ERRS tunnustas peale kontserti Ritat ERRSi Aumärgiga ja lisaks andsime üle Kutluuriminsiteeriumi tänukirjad. Sündmust kajastas ka Pärnu Postimees

Sellel nädalal jätkasime pidulike sündmustega, andes kätte Lokulaud 2020 tunnustused. Keerulise hooaja tõttu olid, lokulauad siiani jäänud laureaatidele kätte jagamata. Esmaspäeval tegi ERRSi esindus väljasõidu Viljandi-, Tartu- ja Valgamaale, et anda kätte esimene jagu lokulaudu. Kuna laureaatidering oli päris lai, saime ka neljapäeval Tantsupeomuuseumis pidu pidada ja tallinnlastele lokulaudu jagada. Sündmused võeti videolindile ja kui neist on tore film kokku tehtud, jagame seda kindlasti ka teiega.

Aga lisaks suurtele pidustustele jõudsime olla ka väga töised. Täna kogunes ümaralud arutamaks oskussõnavara. Ümarlaua töö tulemusena valmib uuendatud sisu Eesti rahvatantsu oskussõnastiku uuele trükile. Algus on tehtud ja paika sai edasine tööplaan.

Suur suvi on käes ja ERRSi inimesed suunduvad teenitud suvepuhkusele, seetõttu tulevad uued infokillud augustis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga