ERRSi nädala infokillud

Suur suvi liigub vaikselt lõpu poole ja nii on ka ERRSi kontor suuresti naasnud tööle ja uuesti hakkavad tulema iganädalased infokillud. Ka puhkuste ajal toimus siiski üht-teist, mis väärib ära märkimist.

Võru Pärimustantsu festivalil toimus Eesti Tantsujuhtide Rahvatantsrühma päikesetõusu tervituskontsert (ETR 55), mille raames anti Maire Udrasele ERRSi Aumärk. Palju õnne! ERRS´i aumärgiga tunnustatakse inimesi, kes oma tähelepanuväärse tööga rahvatantsu, rahvamuusika või pärimuskultuuri maastikul paistavad silma üleriigilisel tasemel.

Juulis anti üle veel teinegi tunnustus, sedapuhku ERRSi kuldmärk juubilar Jaanus Põlderile, kellel lisaks ümmargusele eale täitus ka 30 aastata pilliõpetaja ametit. Palju õnne! Kuldmärgiga tunnustatakse kauaaegselt ning laiahaardeliselt rahvatantsu- ja rahvamuusika maastikul tegutsenud tähelepanuväärseid inimesi, kes on silma paistnud riiklikul tasandil.

Käesoleval nädalal toimus aga koosolek Eesti Rahvakultuuri Keskuse inimestega, et saada veel paika viimased teemad seoses rahvatantsujuhtide suvekursusega, mis toimub juba 16.-19. august. Ettevalmistus käib täie hooga ja kursus võib tulla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga