ERRSi nädala infokillud

Selle nädala esimeses pooles tehti Eesti Rahvatantsijate Facebooki grupis üleskutse muuta tantsupidude ülevaatuste süsteemi. ERRSi juhatuse eilsel koosolekul arutati ka seda teemat. Kindlasti on tantsupidudele pääsemine tantsijatele oluline ja sellega tuleb edasi minna, kuidas täpselt, vajab veel süvenemist ja arutamist.

Uuel nädalal toimub ERK ja ERRSi koostöös rahvatantsujuhtide suvekursus. Teisipäeva õhtul on suvekursusel  ERRSi infotund, mis salvestatakse ja mida saavad hiljem kõik soovijad vaadata.

Septembri alguses avaneb laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide tegevustoetuste taotlusvoor hooajaks 2021/2022. Kuna muutunud on taotluse esitamise keskkond, toimuvad eelnevalt ka infotunnid. Täpsemalt saab lugeda  Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA kodulehelt.

Eelinfona kuulutame välja, et ühistantsimine tuleb taas – 14.09 Vabaduse väljakul. Täpsemalt juba edaspidi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga