ERRSi nädala infokillud

Eelmisel nädalal täitis meie aja ja mõtted rahvatantsujuhtide suvekursus ja nii jäid ka infokillud teiega jagamata. Suvekursus jõudis edukalt lõpuni ja oleme naasnud tagasi igapäevaste tööde juurde. Suvekursusel toimunud ERRSi infotund oli väga informatiivne ja sellele järgnenud paneel oli põnev. Kõik sai ilusti salvestatud ja õige pea jagame salvestust ka kõigi teiega.

Käesolev nädal algas KULKAle taotluste tegemisega. Plaane, mida teha ja mis teemadega edasi minna, on meil palju ja nii sai KULKALe õige mitu projekti kirjutatud.

Nädala keskel toimusid ELT SA korraldatud infotunnid LTP protsessis osalevate kollektiivide uue hooaja tegevustoetuse taotlemise kohta. Taotlemiskeskkond muutub eeloleval hooajal ja natuke on muutunud ka kasutusvaldkonnad. Zoomi infotundides osalesime ka meie, et ennast teemaga korralikult kurssi viia.

Kuigi üks suur sündmus suvekursuse näol sai just läbi, ei istu me käed rüpes, vaid valmistame juba ette järgmist sündmust. Sedapuhku kutsume kokku rahvamuusikute esindajad, et nendega koos natukene nõu pidada kuhu suunda ja kuidas edasi minna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga