ERRSI nädala infokillud

Nii nagu eelmisel nädalal infokildudes lubatud sai, on nüüd meie kodulehel olemas info, kuidas saab panustada erinevatesse rahvatantsuvaldkonna fondidesse. Täpsemalt on kõik kirjas meie kodulehel iga fondi juures.

Selle nädala esimesel poolel saatsime oma liikmetele küsimustiku, kus soovime teada saada nende nägemust ERRSist ja kaardistada liikmeid huvitavaid teemasid. Meieni on jõudnud juba tore hulk vastuseid, aga soovime teada kõikide liikmete arvamust ja ootame vastuseid järgmise nädala lõpuni ja siis asume kokkuvõtteid tegema.

Täna toimus ka taaskord ERRSi juhatuse ja kontori ühine koosolek. Peamiselt arutati lähemal ja kaugemal ajal toimuvate sündmuste kavasid, ning anti kõigile ülevaade viimasel ajal toimunud erinevate koosseisudega kohtumistest.

Tänase juhatuse otsusega on väljastataud 9 uut rahvamuusikakollektiivi juhi pädevustunnistust, meie tublidele rahvamuusikutele. Palju õnne kõigile värsketele tunnistuste omanikele!

Uuel aastal on mitmel väärikal tantsujuhil tulemas “ümmargune” sünniaastapäev. Planeerime ka sünniaastapäevade ja juubelite rubriigi loomist oma kodulehele, aga natukene vajab see mõtlemist, kuidas oleks õigem ja parem. Kui aga mõni rühm tunneb, et just nende hooaja eesmärk võiks olla suurkujude sünniaastapäeva tähistamine, siis siin on järgmise aasta tähtsamad sünniaastapäevad Heino Aassalu – 90, Heljo Talmet – 100, Ott Valgemäe – 105, Ullo Toomi – 120.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga