ERRSi nädala infokillud

Eelmise nädala viimasel päeval toimus Alexela kontserdimajas Sõlekese 45. hooaja avakontsert “Toots ja Teele tantsuhoos”. Lisaks Sõlekesele astusid külalistena lavale ka mitmed Eesti Rahvatantsuansamblite Liidu liikmed ning Leesikad ja Pelgulinna Gümnaasiumi lasterühm. Oli väga meeleolukas kontsert. Loomulikult oli kohapeal ka ERRSi esindus, kes lisaks enda headele soovidele andis üle ka Kultuuriministeeriumi tänukirja.

Teisipäeval osalesime zoomikoosolekul, kus tutvustati uut andmebaasi, mis ühendab tulevikus endas nii Laulu- ja Tantsupeo registrit kui Rahvakultuuri andmebaaside andmeid. Uue lahenduse valmimiseni läheb veel mõni aasta aega, aga plaanid on paika saanud, milline see peaks olema ja mida endas hõlmama.

Täna toimub järjekordne oskussõnavara ümarlaua kohtumine. Seekord püüame süveneda just oskussõnastiku joonistesse, kõik ikka selleks, et uus trükk saaks täpsem ja täielikum.

Käimas on ka tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega Eesti rahvatantsule taotlemine, mille kohta on kõik täpsemalt kirjas siin. Need, kellele on juba kutsetunnistus väljastatud, saavad need kätte meie kontorist J. Vilmsi 55. Oma tulek lepi kindlasti eelnevalt meiega kokku. Meie kontaktid on olemas siin.

Tuletame veel meelde, et kuni esmaspäevani ootame kõikidelt ettepanekuid, keda juba detsembri alguses tunnustada lokulaudadega. Täpsemalt saab tunnustamisest lugeda siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga