ERRSi nädala infokillud

1. novembril toimus Tartumaa tantsupidu 2024 ideekavandite valimiskomisjoni koosolek, mille töös oli au osaleda ka ERRSi juhatuse esimehel. 2024. aastal kannab Tartu Euroopa kultuuripealinna tiitlit ning sellest lähtuvalt pidi tantsupeo ideekavand olema kooskõlas Euroopa kultuuripealinna kontseptsiooniga, milleks on Ellujäämise Kunstid.

Kuigi rahvatantsujuhtide suvekursusest on möödas ainult veidi üle kahe kuu, mõtleme meie juba uuele suvekursusele. Seetõttu käisime neljapäeval koos ERK koolitusspetsialistiga tutvumas ühe võimaliku rahvatantsujuhtide suvekursus 2022 toimumiskohaga. Kus täpsemalt, las jääda veel saladuseks, aga koht oli väga ilus ja pakub erinevaid võimalusi. Loodame teie kõigiga seal kohtuda juba järgmise aasta suvel.

Täna on meil päev täis koosolekuid ja arutamist erinevatel teemadel. Hommikul toimus juhatuse ja kontori ühine koosolek, kus seekord olid teemadeks erinevad jooksvad küsimused.

Pealelõunal toimub uue juhatuse ellukutsutud koostöökogu teine kohtumine. Praegusele ajale kohaselt toimub ka see nii öelda hübriidvormis. Toredaks võõrustajaks on meile jälle Tantsupeomuuseum, kus hetkel on üleval Kaleidoskoopiline Mait Agu näitus. Kes veel ei ole käinud vaatamas, siis soovitame kindlasti minna. Näitus on avatud kuni 20.11.2021

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga