ERRSi nädala infokillud

Alates esmaspäeva õhtust on meie kodulehel üleval 2021. aasta lokulaudade kõik nominendid. Kui Sa veel ei ole vaatama jõudnud, siis siit saad uudistada, keda on esitatud lokulaua saajateks. Keda lokulaudadega tunnustatakse, saab aga teada alles 4. detsembril. Pidulikust kontserdist ja aastapreemiate üleandmisest teeme otseülekande, nii et kõik saavad seda mõnusalt kodust jälgida. Täpsem info ülekande kohta tuleb detsembri alguses.

Teisipäeval lõppes järjekordne tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlusvoor. Laekus neli avaldust. Edasi lähevad portfooliod juba hindmaiskomisjoni liikmetele lugemiseks.

Kuna lähenemas on meie üldkogu, siis selle nädala üks ajamahukamatest põhiteemadest on liikmemaksudega tegelemine. Kontrollisime laekumisi ja tuletasime meelde, kui oldi siiani unustanud veel liikmemaksu tasuda. Soovijatele väljastame ka liikmemaksu kohta arve.

Nädala teises pooles tegelesime Kultuurkapitalile taotluste ja aastapreemiatele kandidaatide  esitamisega. Nüüd jääb vaid oodata, pöidlad pihus, et taotlused ka rahuldatud saaksid.

Tuletame ERRS liikmetele meelde, et ootame teid registreeruma üldkogule (kui Sa osaleda ei saa, siis volita teist liiget) ja sellele eelnevale mõttekorjele, täpsem sellekohane info ja registreerumislink on saadetud e-postiga 12.11.2021

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga