ERRSi nädala infokillud

Eelmise nädala lõpus selgus, kes kuuluvad Tallinna tantsupeo ideekavandi konkurssi žüriisse. ERRSi esindab seal meie mentornõukogu liige Kalev Järvela. Žürii koguneb novembri lõpus ja uudiseid võib oodata detsembris.

Kui eelmise nädala lõpetasime kontoris just KULKA lainel, siis seda lainetust jätkus veel ka esmaspäeva, kui said viimase lihvi veel viimased taotlused. Kokku esitasime seekord 9 taotlust, nii et on mida oodata.

Kolmapäeval tõime ära vastvalminud lokulauad, mis ootavad nüüd oma õigete omanike kätte saamist. Üle anname need õige pisut rohkem kui nädala pärast 4. detsembril toimuval pidulikult kontserdil, mida kõik huvilised ka otseülekandena vaadata saavad. Täpsem info selle kohta tuleb juba järgmise töönädala teises pooles, meie kodulehele ja facebooki.

Neljapäeval osalesime isikuandmete kaitse seminaril, kus käsitleti erinevaid teemasid seoses erinevate isikuandmete kogumise ja säilitamisega, aga samuti ka seda, mida üldse on õigus koguda ja mida mitte. Oleme jälle natukene targemad.

Täna on maja aga jälle toredalt rahvast täis kuna toimub rahvatantsujuhtide kooli täiendkoolitus. Sellel aastal on see nende viimane ühine kohtumine, aga järgmisel aastal toimub veel kaks õppesessiooni.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga