ERRSi nädala infokillud

Käesolev nädal on läinud peamiselt üldkogu, mõttekorje ja aastapäeva kontserdi ettevalmistamise tähe all. Erinevate kokkulepete üle kinnitamine, tänukirjade trükkimine, tekstide koostamine jne. Kui üldkogu on mõeldud vaid
liikmetele, siis kontserdist kutsume osa saama kõiki rahvatantsu ja -muusika huvilisi. Nimelt tuleb kontserdist otseülekanne ERRi kultuuriportaali ja meie facebooki lehel.

Hoolimata hoogsatest ettevalmistustest terve nädala jooksul, jõudis ERRSi esindus kolmapäeval kohtuma meie uue kultuuriministri Tiit Terikuga, kellega vesteldi laulu- ja tantsupeo jätkusuutlikkuse analüüsi teemadel.

Neljapäeval osales ERRSi esindaja Tallinna mittetulundustegevuse infopäeval, kus räägiti kultuurivaldkonna toetuste taotlemise ja aruandluse teemadel.

Reedesse mahtus veel ka oskussõnavara järjekordne kohtumine. Arutamis vajavaid teemasid veel jätkub ja seekord saab otsa vaadata juba ka osadele uuenduskuuri läbinud joonistele. Järgmine kohtumine toimub aga juba uuel aastal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga