ERRSi nädala infokillud

Möödunud nädala laupäeval toimus ERRSi üldkogu, millele eelnes mõttekorje. Mõttekorjel oli kolm töörühma:
Miks olla ERRSi liige?
Koolituste soovid.
Rühmade tantsupeole pääsemise süsteem.
Töörühmade arutelud olid viljakad ja saime sealt mitmeid toredaid mõtteid ning meil on hea meel, et saime kuulda oma liikmete seisukohti. Mõttekorjest tehti kokkuvõtted üldkogu alguses.
Talvisele üldkogule tavapäraselt kinnitati järgmise aasta eelarve ja tegevuskava. Mitte nii tavapäraselt, aga valiti juhatusse kaks uut liiget. Kuna juhatusest soovisid lahkuda Margus Tokko ja Karel Vähi, siis tuli nende asemel valida uued liikmed, kelleks said Helin Pihlap ja Jaanus Põlder.

Sama päeva õhtul toimus ERRSi 33. aastapäeva kontsert, kus anti kätte ka meie aasta tunnustused lokulauad ja olude sunnil kahe viimase aasta rahvusvahelise tantsupäeva tunnustused. Kõigest sellest tehti ka ülekanne ERRi kultuuriportaalis ja meie facebooki lehel, kust on seda võimalik ka järele vaadata. Kõik lokulaudadega premeeritud leiab meie kodulehelt, kus on üleval ka kõik nomineeritud.

Sellel nädalal kogunes juba ka uus juhatus, et lähemalt tuttavaks saada ja lahendada erinevaid jooksvaid teemasid.

Veel tuletame meelde, et kuni detsembri lõpuni on meie e-poes kõik tooted veel vana hinnaga ja alatest jaanuarist hakkavad kehtima uued hinnad, seega on just praegu õige aeg heita pilk meie uuenenud valikuga e-poodi, et ehk on veel midagi saamata või on seal mõni tore asi, mis sõbrale kingikotti pista.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga