ERRSi nädala infokillud

Juba paar nädalat meenutab meie kontor natukene Jõuluvana kontorit. E-poest on olnud toredalt palju tellimusi, mis tuleb komplekteerida, pakkida ja teele panna. Lisaks sellele panime posti ka rahvusvahelise tantsupäeva tänukirjad neile, kes ei saanud aastapäeva kontserdile tulla. Ja et jõulutunne oleks täiuslik otsustasime sellel aastal üllatada Eesti muusikakoole ja paneme uue nädala alguses ka neile pakid teele.

Esmaspäeval toimusid viimase tantsuspetsialisti kutse taotlusvooru kutseeksamid/vestlused. Edasi annab hindamiskomisjon oma ettepanekud kutsekomisjonile ja kui kõik protseduurilised sammud on tehtud, saame kutse taotlejaid teavitada tulemustest.

Lõppeva nädala keskel oli laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide, nii 2020/2021, kui pikendust küsinutel 2019/2020 hooaja, tegevustoetuse aruandluse tähtaeg. Nüüd tuleb kõik laekunud aruanded läbi vaadata. Aruandeid on julgelt üle tuhande, seega tööpõld on lai. Kes nüüd avastas, et tema on selle tähtsa kuupäeva maha maganud, siis võtke ühendust toetus@errs.ee või 5695 8630 ja saame selle asja korda.

Tuletame veel meelde, et meie e-poe hetke hinnad kehtivad vaid detsembri lõpuni ja uut aastat alustame uute hindadega.

Kuigi kontor jätkab oma igapäevaste tööülesannetega ka pühade vahelisel ajal, siis oma infokillud saadame nüüd mõneks nädalaks puhkama ja järgmised infokillud tulevad juba uuel aastal.

Rahulikke pühi ja meeleolukat aasta lõppu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga