ERRSi nädala infokillud

Eelmise nädala laupäeval toimus mentorite koolitus, kus osales 18 inimest. Koolitajateks olid Tallinna Ülikooli lektor Katrin Karu ja dotsent Katrin Aava. Oli kasulik ja meeleolukas koolitus.

Lõppeva nädala alguses sai kodulehel üles info rahvusvaheline tantsupäev 2022 tähistamise kohta. Sedapuhku ootame kõiki tantsima Savikoja venelast. Täpsemalt saad lugeda meie kodulehelt, kus täiendame infot jooksvalt.

Täna toimus taaskord terviseameti infotund, kus osales ka ERRSi esindaja. Meie valdkonna jaoks oli kõige olulisem info sealt, et alates 7. veebruarist (esmaspäev) ei pea lähikontaktsed lapsed ei kooli- ega huvihariduses enam eneseisolatsiooni jääma. Koju tuleb jääda vaid haiguse korral.

Selle nädalaga on ühele poole saanud ka laulu- ja tantsupeol osalevate rahvatantsukollektiivide ja rahvamuusikakollektiivide tegevustoetuste aruannete kontrollimine. Nüüd jääb veel sisse kanda tagasimaksete laekumised.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga