ERRSi nädala infokillud

Täna on rahvusvaheline tantsupäev. Õnnitleme kõiki tantsijaid! On saanud juba traditsiooniks, et sel päeval kutsume kõiki üles tantsima ühte tantsu ja meile sellest videot saatma – nii ka see aasta. Seekord ootame Savikoja venelase videoid. Täpsema info leiad meie kodulehelt.

Teisipäevast on avatud registreerimine uuele ERRSi ja Eesti Rahvakultuuri Keskuse koostöös toimuvale Rahvatantsujuhtide kooli kursusele. Kool alustab selle aasta sügisel ja registreerumine kestab veel 20. maini. Täpsemalt saab lugeda siit.

Alates tänasest on avatud registreerimine Rahvatantsujuhtide suvekursusele 2022, mis toimub seekord Luua metsanduskoolis. Täpsemalt saab lugeda siit.

Täna saavad avapaugu ka Mait Agu teemaõhtud. Esimene toimub täna Võrus ja järgmine juba homme Pärnus. Kolmas Mait Agu teemaõhtu jääb juba maikuusse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga