Mait Agu teemaõhtu Orissaares

6. mai õhtul toimus Orissaare kultuurimajas Mait Agu 70. sünniaastapäevale pühendatud kontsert-vestlus. Õhtu esimeses pooles vaadati filmi, kus Mait kõneles oma mõtetest, unistustest ja eesmärkidest – mis, nagu selgus – kõnetavad tantsuinimesi ka nüüd, 50 aastat hiljem. Ka saarlased said võimaluse kuulata Tallinna Ülikooli tudengite ettekandeid Maidust ning loomulikult oli kohal tantsupeomuuseum oma näitusega kaleidoskoopilisest Mait Agust.

Õhtu teises pooles toimunud kontserdil kõnelesid oma mälestustest seoses Maiduga kohalikud tantsuõpetajad ja legendaarse tantsujuhi endised õpilased Mall Noormets, Anne Keerd, Aare Render. Vaadati nii videosid kui esinesid lapsed Muhu lasteaiast ning segarühm Noh ja naisrühm Tokkroes. Õhtut juhtis ajakirjanik ning lavastaja Tõnis Kipper.

Kuula ka raadio Kadist, kuidas teemaõhtu korraldaja Mall Noormets kõneles sündmusest: https://kadi.ee/jarelkuulamine/keskpaev-05-05-22/ (alates 26:20).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga