Nädala infokillud 24/2022

ERRS on välja töötamas oma koolitusprogrammi, millest lähemalt räägime oma üldkogul, mis toimub 27. juunil kell 18:00 zoomi vahendusel. Teisipäeval toimus koolituste teemal veel arutelu, kus sai 2022/2023 hooaja koolituskava viimast lihvi.

Täna toimub sügisel alustava rahvatantsujuhtide kooli uue kursuse eelõppus, kus kursusele kandideerijad saavad näidata oma hetkeoskusi. Rahvatantsujuhtide kool toimub ERRSi ja Eesti Rahvakultuuri Keskuse koostöös.

Tallinna Vanalinna Päevade raames esinevad pühapäeval Tornide väljakul olevas Eesti Folkloorinõukogu Pärimuskülas ERRSi kuuluvad tantsurühmad. Kell 11-14 leiavad aset kollektiivide iseseivad esinemised ja 16:00 algab ühine galakontsert. Kõik on oodatud vaatama ja kaasa elama.

Kuigi kontor jätkab oma igapäevaste tegemistega, lähevad infokillud nüüd suvepuhkusele. Kalendrit hoiame värskena läbi terve suve ja nii on oodatud ka teie sündmuste info ikka aadressile errs@errs.ee.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga