ERRSi liikmete esinemised Talllinna Vanalinna Päevadel

Möödunud nädal lõppes väga tantsuliselt. 3.-5. juunil toimusid Tallinna Vanalinna Päevad, kus Tornide väljakul oli Eesti Folkloorinõukogu eestvedamisel Pärimusküla. Pühapäevaks kutsus Eesti Folkloorinõukogu kampa ka ERRSi ja nii saime pakkuda oma liikmetele võimalust esineda. Hommikupoole toimusid kollektiivide iseseisvad esinemised ja õhtupoole ühine galakontsert. Vahepeal said aga kõik soovijad oma rahvarõivaid ära tuulutada koos Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liiduga.

Esinejaid tuli meile Tallinnast ja kaugemalt. Nagu ikka tegi elu omad korrektuurid ja mõned plaanitud esinejad olid sunnitud loobuma, aga lõpuks jõudsid lavalaudadele (või nende ette) ansamblid Sõleke, Lee, Leesika, Tuisuline, Leigarid, Sõprus ja Tantsuselts Pääsuke, kes kõik on Tallinnast. Kaugemalt jõudsid meie juurde naisrühm Tammiku Ida-Virumaalt, Kolga rahvatantsurühmad Harjumaalt ja segarühm Kaktus Järvamaalt. Suur, suur aitäh kõigile esinejatele, tegite meie päeva väga meeleolukaks!

Aitäh Eesti Folkloorinõukogule võimaluse eest ja loodame et meie viljakas koostöö jätkub pikalt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga