Ühistantsimine ja Ullo Toomi aasta avamine Vabaduse väljakul

14. september on tantsutaat Ullo Toomi 120. sünniaastapäev. Ühistantsimisel avatakse pidulikult Ullo Toomi aasta, mille raames toimub üle Eesti erinevaid sündmusi. Ühistantsimisele kutsume tantsima nii rahvatantsurühmi üle Eesti kui ka teisi tantsuhuvilisi. Seekordne ühistantsimine on eriline, kuna fookuses on just Ullo Toomi poolt kogutud eesti rahvatantsud. Et kaasa saaksid tantsida kõik, siis õpetatakse konkreetseid tantsuvariante kohapeal, kasuks tuleb põhisammude oskus, kuid see ei ole osalemise eelduseks. Tantsime kell 19.00-20.30 Rahvakunstiseltsi Leigarid eestvedamisel ja nende pillimeeste muusika saatel.

Tantsupeomuuseum toob selleks ajaks Tallinna Vabaduse väljakule näituse Ullo Toomist ning ka tantsutaadi vahakuju.

Registreeri oma rühm ühistantsimisele siin. Registreerimine avatud kuni 12. septembrini.

Sündmust toetab Eesti Kultuurkapital

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga