Nädala infokillud 38/2022

Eelmise nädala viimasesse päeva mahtus veel Harjumaa rahvatantsurühmade avalöök uuele hooajale – ULLO TOOMI 120, kus osales ka Erika. Ullo Toomi õpilane Ilma Adamson tegi treeningtunni, vaadati ERRi saadet Rahvakunstnikud – Ullo Toomi ja nauditi Ullo Toomi tantse Leigarite, Kolga tantsijate ja Soveldaja esituses. Kohal oli ka Tantsupeomuuseum Ullo Toomi näituse ja vahakujuga.

Kui eelmine nädal oli väga tegus ja sündmuste rohke, siis sellel nädal sai keskenduda rohkem jooksvate ülesannete täitmisele.

Eile alustas esimese õppusega Rahvatantsjuhtide kooli uus kursus, nii et maja on jälle täis toredat sagimist ja elevust. Kui kõik plaanid teoks saavad, siia kahe aasta pärast on meie rahvatantsupõllul juures 20 kvalifitseeritud tantsujuhti. Rahvatantsujuhtide kool on Eesti Rahvakultuuri Keskuse ning Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi koostööprojekt.

Tuletame veel meelde, et kuni 29. septembrini võtame vastu sooviavaldusi Tallinna Jõuluturul esinemiseks. Kuni kuu lõpuni saab taotleda laulu- ja tantsupeo protsessis osalevate kollektiivide tegevustoetust hooajaks 2022/2023. Ärge unustage ka hooaja 2021/2022 aruandeid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga