TLÜ orkester mängib Ullo Toomi tantsude muusikat

Esmaspäeva õhtul on võimalik heita pilk Tallinna Ülikoolisümfooniaorkestri proovisaali, et kuulata, kuidas valmivad uued muusikaseaded Ullo Toomi tantsudele.

26. septembri õhtul kell 18.30 toimub Tallinna Ülikooli Terra maja aulas teadusnädala raames loeng-kontsert „Ullo Toomi aastal Tantsutaadist sümfooniaorkestri seades“, kus on võimalik kuulata ülikooli sümfooniaorkestri proovi ning eesti tantsu õppejõu ja koreograaf-lavastaja Angela Arraste meenutusi Ullo Toomist.

Loeng-kontserdi raames saab kuulata orkestri esituses uusi seadeid Ullo Toomi tantsudele enne kui need jõuavad suurele lavale. Tantsijad hakkavad uute seadete järgi tantsima 12. novembril Alexela kontserdisaalis toimuval Eesti Rahvatantsuansamblite Liidu (ERTAL) kontserdil „Heade jälgede rada“. Tallinna Ülikooli sümfooniaorkestrit juhatab Martin Sildos.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga