Infokillud 45/2022

Esmaspäeval oli uute tantsude konkursi tantsude esitamise tähtaeg. Kokku laekus 98 tantsu, mida žürii on asunud juba läbi vaatama. Kõik tantsuautorid peavad veel veidi kannatust varuma, sest II vooru pääsenud tantsud avalikustame 28. novembril.

Neljapäeval käis ERRSis Tallinna Lõõtsaklubi üks eestvedaja Kristi Kool, kellega arutati uue aasta plaane. Kohtumisel osales ka ERK esindaja.

Eile saatsime oma liikmetele välja 3. detsembril Viimis Artiumis toimuva üldkogu kutse. Üldkogule järgneb ERRSi 34. sünnipäeva pidulik kontsert, kuhu on oodatud kõik huvilised. Kell 17:00 algaval kontserdil antakse üle rahvatantsu ja rahvamuusika aastatunnustused 2022.

Täna ja homme toimuvad järjekordsed ERRSi õpiampsude sarja koolitused. Seekord on ERTALi treeningsüsteemid koolitus pisut erinev tavapärasest. Nimelt toimub see koolitus Alexela kontserdimajas, kus kursuslased saavad osa ERTALi kontserdi proovist.

Homme toimub aga Ullo Toomi aasta sarja sündmus “Heade jälgede rada. Ullo Toomi 120“. Kontserti korraldab Eesti Rahvatantsuansamblite Liit tantsuansambel Sõpruse eestvedamisel. Mõned piletid on kiirematele veel piletilevis saadaval.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga