Infokillud 46/2022

Laupäeval toimus Alexela kontserdimajas Eesti Rahvatantsuansamblite Liidu kontsert “Heade jälgede rada. Ullo Toomi 120”. Kontserdi lõpus andis Karel kõigile osalenud ansamblitele ja Eesti Tantsujuhtide Rahvatantsurühmale ERRSi poolsed tänukirjad Ullo Toomi pärandi hoidmise eest.

Esmaspäeval käis Kadri koos ERK esindajaga tutvumas ühe potentsiaalse rahvatantsujuhtide suvekursuse toimumise kohaga, nii et töö järgmise aasta suvekursusega käib täie hooga.

Saatsime teisipäeval kõigile eelmise nädala lõpus ERRSi õpiampsude sarja koolitustel osalenutele välja tagasiside vormid. Aitäh kõigile vastanutele ja kes veel ei ole jõunud, siis ootame veel teie tagasisidet, ikka selleks, et saaksime veel paremaid koolitusi teieni tuua. Kõigile koolitusel osalenutele väljastame ka soovi korral tõendi osalemise kohta. Oma soovist palun andke teada errs@errs.ee aadresile.

Teisipäeval kogunes Vilmsi majas Kullaterade klubi juhatus, et arutada oma uue aasta plaane ja tegemisi.

Teine pool nädalast möödus üldkogu ja 34. sünnipäeva kontserdi ettevalmistustega tegeledes.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga