3. detsembril antakse üle rahvatantsu ja -muusika aastapreemiad

Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts (ERRS) kutsub 3. detsembril kõiki rahvatantsijaid ja rahvamuusikuid osa saama seltsi 34. sünnipäevale pühendatud pidulikust kontserdist, kus antakse üle aastapreemiad valdkonnas silma paistnud tegudele ja tegijatele.

ERRS-i aastapäevakontsert toimub laupäeval, 3. detsembril kell 17.00 suvel avatud Viimsi Artiumi keskuses ning selle käigus tunnustatakse aastapreemiatega hooajal 2021/2022 silma paistnud inimesi, kooslusi, sündmuseid ja tegusid. Kõigi preemiale esitatud nominentidega on võimalik tutvuda kodulehel, laureaadid aga selguvad kontserdi käigus.

Kontserdi lavastab III naiste tantsupeo pealavastaja Ave Anslan ning seal astuvad solistidena üles Kaarin Aamer ning Kaisa Kuslapuu. Kollektiividest löövad kaasa Folklooriklubi Maatasa, Tartu Ülikooli Rahvakunstiansambel, Folklooriselts Jõgevahe Pere ja Jõgeva kooliteater Liblikapüüdja.

„Viimastel aastatel oleme piirangute tõttu preemiaid saanud üle anda vaid väikses ringis, seekord on taas võimalik kokku tulla ning osa saada nii meeleolukast kontserdist kui kaasa elada valdkonnas au, kuulsust ja tunnustust pälvivatele tegijatele,“ sõnas seltsi direktor Karel Johannes Vähi.

Lokulaudadele esitati sel aastal 66 nominenti, kellest 14 pärjatakse kontserdi käigus aastapreemia laureaadiks. Kontsert on kõigile huvilistele tasuta.

Lisainfo Facebookis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga