Veebruaris toimub esimene Eesti tantsuolümpia

Veebruaris leiab MTÜ Meie Stuudio juhtimisel aset Eesti esimene tantsuolümpia, kuhu oodatakse osalema ka rahvatantsukollektiive.

Tants on elu ja seda igas erinevas žanris. MTÜ Meie Stuudio eesotsas Andre Lainega, loob sündmuse, mis hõlmab kogu tantsukunsti erinevaid stiile, väärtustades liikumist ükskõik millises tantsulises vormis.

Tulemas on Eestis esimene TANTSUOLÜMPIA, mille näol on tegemist nädala-pikkuse võistlusega. Esimesel korral toimub võistlus Elva spordihoones ning toob tantsijate ja vaatajateni kogemuse, kus kohtuvad nad mitmete eri stiilide harrastajatega ning kõik saavad osa uhkest avatseremooniast. 

Olümpia toimub 27.02-04.03.2023, kus osalevad üle 20 tantsustiili esindajad (võistlustants, swing tants, street dance show, stepptants, showtants, rahvaste tantsud, latin show, kõhutants, line ehk kantri tants, kaasaegne ja loovtants, jazztants, hip hop, flamenco, eesti rahvatants, disco, breik, ballett, akrobaatiline sporttants, mudilaste ja hobitantsijate tantsumaailm)

Täpsem info osalevate tantsustiilide ja reeglitega asub kodulehel: https://tantsuolympia.ee/

Registreerimine toimub 01.01-31.01.2023

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga