Nädala infokillud 3/2023

2023. aasta rahvusvahelise tantsupäeva tants on Kiigadi-Kaagadi

Esmaspäeval käis Erika Põlvamaal sealsetele tantsuõpetajatele rääkimas tantsuspetsialisti kutse taotlemisest spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule. Kui esmapilgul võib tunda, et tegemist on keerulise ülesandega, siis tegelikult see sugugi nii ei ole. Lisaks annab kutse taotlemine suurepärase võimaluse hetkeks enda tegemistele tagasi vaadata ja neid analüüsida. Järgmise kutse taotlemise vooru kuulutame välja märtsis.

Neljapäeval toimus Eesti Rahvakultuuri Keskuse ja partnerorganisatsioonide koostööpäev, kus kümme organisatsiooni tutvustasid oma toimetamisi ja 2023. aasta plaane. ERRS-i esindasid Karel, Erika ja Kadri.

Täna toimus selle aasta esimene juhatuse ja kontori ühine koosolek, mis aasta alguse puhul oli pisut pidulikum. Sedapuhku kohtusime väljapool oma tavapäraseid tööruume, aga tööjuttudest siiski mööda minna ei saanud.

Homme ootame kõiki Paide Muusika- ja Teatrimajja, kus kell 15.00 algab uute tantsude konkursi lõppvoor. Lavale astuvad 445 tantsijat, kelle esituses näeb 35 tantsu. Tantsud on jagatud kolme kategooriasse: lastetantsud, lihtsamad täiskasvanute tantsud ja keerulisemad täiskasvanute tantsud. Sissepääs on kõigile huvilistele tasuta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga