Nädala infokillud 4/2023

Laupäeval toimus Paide Muusika- ja Teatrimajas 2022. aasta uute tantsude konkursi lõppvoor. Preemeritute kohta saab lugeda meie kodulehelt. Pilte saab vaadata meie facebooki lehelt. Kontsert salvestati täismahus ja kui video valmis jagame seda ka teiega.

Teisipäeval algasid XIII noorte tantsupeo ettetantsimised. Kunstiline meeskond teeb kolme nädala jooksul esimese ringi Eestimaale peale. ERRSi juhatuse ja kontoriinimeste seas on enamusel rühm või mitu püüdlemas noorte peole, samuti on suur osa meist kaasatud tantsupeo või rahvamuusikapeo kunstilisse meeskonda.

Aasta lõpp on kokkuvõtete aeg ja aasta algus aruandmise aeg, nii on ka see nädal meil aruannete koostamise aeg. Aruandeid teeme Eesti Keele Instituudile, Integratsiooni Sihtasutusele ja Eesti Rahvakultuuri Keskusele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga