Infokillud 12/2023

Möödunud nädala laupäeval toimus Kuusalu vanaemade rahvatantsurühma Tiiu 35. sünnipäevakontsert. Sedapuhku andis ERRSi poolsed õnnitlused üle Kadri. Rõõm oli vaadata, kuidas hoolimata vanusest tantsijatel silmad särasid ja tantsulust lihtsalt trügis välja.

Esmaspäeval toimus järjekordne tantsuspetsialisti kutsestandardi uuendamise koosolek. Töörühm on muutumatu ja nii mõnigi kohtumine ootab neid veel ees.

Teisipäeva õhtul saime koos tema tantsijatega õnnitleda oma kallist Erikat, kes jõudis nädalavahetusel ühe ümmarguse verstapostini. Andsime talle üle ERRS-i aumärgi, mida tal veel mingil kummalisel põhjusel ei olnud. Erika panus valdkonda on suur ja väärt on ta seda kindlasti kuhjaga.

Neljapäeval saatsime välja rahvusvahelist tantsupäeva puudutava info. Nagu ikka saab muusikat kuulata Vikerraadiost ja kutsume kõiki huvilisi üles kaasa tantsima ning oma esitusest videosalvestust tegema. Täpsem info meie kodulehel.

Viimase nädala jooksul on täienenud meie e-poe tantsukirjelduste valik. Nii 2015. kui 2016. aasta uute tantsude konkursside võidutööd on nüüd kättesaadavad tantsude kaupa, nagu on müügil kõik 2020. aasta konkursi võidutööd. Muuhulgas hakkavad valmima ka hiljutise uute tantsude konkursi võidutantsude kirjeldused.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga