Rahvatantujuhtide suvekursus 2023

Kevad on käes ja kaugel ei ole enam ka suvi, traditsiooniliselt toimub ka sellel suvel rahvatantsujuhtide suvekursus. Seekordne suvekursus toimub 1.-4. august Haapsalus. Programm tuleb taaskord väga põnev ja mitmekülgne, on juba vanu tuttavaid ja samas uusi mõtteainet pakkuvaid teemasid. Registreerumine läheb lahti veel kevade jooksul, nii et just praegu on õige aeg teha mõningased ettevalmistused, näiteks minna ja rääkida oma tööandjale kui tore ja põnev just rahvatantsujuhendjatele mõeldud koolitus tulemas on. Edasi võib uurida, kas on ehk võimalik tööandjal see koolitus kinni maksta.

Rahvatantsujuhtide suvekursus toimub Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi ja Eesti Rahvakultuuri Keskuse koostöös.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga