Nädala infokillud 15/2023

Sellel nädalal läksid tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlejate portfooliod hindamiskomisjonile. Nüüd läheb neil veidi aega ja mai alguses hakkavad toimuma kutseeksamid.

Täna toimus järjekordne kontori ja juhatuse ühine koosolek, kus arutlusel oli lisaks jooksvatele küsimustele ka Ullo Toomi aastaga seonduv. Veel vaatame ning mõtleme juba sügis-talve kui ERRSil täitub 35. tegutsemisaasta.

Täna ja homme toimuvad selle hooaja viimased ERRSi õpiampsud. Reedel jõuavad lõpule kaks pikaajalist koolitust ja laupäeval panevad lühikestele koolitustele punkti Renee Nõmmiku “Tantsuanalüüs” ja Elo Undi “ERTAL-i treeningsüsteem”. Oma õpiampsude sarjaga plaanime kindlasti jätkata uuel hooajal.

Eesolev nädalavahetus on meie valdkonnas vist selle aasta kõige populaarsem. Sündmusi toimub üle Eesti ja nii palju, et neid ei jõua üles lugeda. Mõned neist on kirjas meie kodulehe kalendris, aga teame, et paljude info ei ole meieni jõudnud. Rahavkultuuri huvilisel on igatahes valik lai, kuhu minna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga