Nädala infokillud 17/2023

Laupäeval toimus Pärnus Selts Kajaka 30. sünnipäeva kontsert, ERRS-i poolsed õnnitlused andis üle Erika.

Neljapäeval kuulutati välja rahvatantsjuhtide suvekursus 2023 registreerimine. Täpsema info ja registreerimise lingi leiad meie kodulehelt. Kiirematel on suurem valik õpitubade vahel, nii et soovitame kohe uudistama minna.

Homme on rahvusvaheline tantsupäev ja sellega seoses ootame sedapuhku kõikide videoid Kiigadi-kaagadi tantsust. Milline see tants on, aga muusika ja kuhu ma selle video saatma pean? Kogu info on olemas meie kodulehel.

Saabuv laupäev on taaskord väha tiheda programmiga. Meie kalendrist leiad sündmusi Saaremaast Virumaani ja Tallinnast Tartuni ja kindlasti on toimumas ka selliseid rahvatantsu ja- muusika sündmusi, mille info meie kalendrisse jõudnud ei ole.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga