Infokillud 19/2023

Pühapäev oli rahvusvahelise tantsupäeva videote saatmise tähtaeg. Meieni jõudis 62 videot, mis ei ole küll rekord, aga on toredalt palju. Nüüd läheb natukene aega, et me kõik need videod jõuaksime läbi vaadata ja järgmise nädala jooksul kuulutame välja, kes sellel aastal pärjatud saavad.

Käesoleval nädalal said peetud kõik vestlused tantsuspetsialisti kutse spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule taotlejatega. Nüüd on vaja teha veel mõned protsetuurilised tegevused, mille tulemusena saab rahvatantsumaastik juurde uued kutsetunnistuse omanikud. Palju õnne!

Reedel oli taaskord ERRS-i juhatuse ja kontori ühine koosolek. Arutasime erinevate sündmuste korraldamise üle ja jooksvatel teemadel.

Pühapäeval on emadepäev, aga võimalus ema üllatada toreda elamusega on olemas juba laupäeval kui toimuvad tantsuansamel Tarvanpää kevadkontsert, tantsuselts Lee emadepäevakontsert ja rahvakunstiselts Leigarite emadepäevalaupäev. Täpsem info meie kalendris.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga