Nädal infokillud 22/2023

Möödunud nädalavahetusel toimus kaks tantsupidu. Harjumaa põlvkondade lustipeol käis Erika ja Järvamaa laulu- ja tantsupeol osales Kadri. Mõlemad oldi meeleolukad ja toredad sündmused.

Juba mõnda aega oleme tegelenud 2022. aasta uute tantsude konkurssi võidutantsude kirjeldamise, redigeerimise, noodistamise, jooniste tegemisega ja küljendamisega. Sellel nädalal on see tegevus eriti intensiivistunud ja loodame, et veel enne suurt suve saavad esimesed kirjeldused üles meie e-poodi.

Neljapäeval toimus järjekordne kohtumine tantsuspetsialisti kutse kutsestandardi uuendamise teemal. Koosseis on muutumatu ja teemad veel otsa ei saa, nii on kindlasti tulemas veel kohtumisi.

Eesootaval nädalavehtusel saab nautida erinevate ansamblite etteasteid. Laupäeval peab Tallinna Tehnikakõrgkooli tantsuansambel Savijalakesed oma 55. juubelit ja tantsuansambel Kajakas toob rahva ette kevadkontserdi. Pühapäeval toimub aga tantsuansambli Sõprus kevadkontsert. Täpsemalt ikka kirjas meie kalendris.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga