Nädala infokillud 24/2023

Möödunud nädala laupäeval toimus Maido Saar Route 66 kontsertrännak, lõpp-peatust Kadriorus külastas ka Erika. Oli väga meeleolukas kontsert ja südamlik kummardus Maidole.

Sellel nädalal toimus juba traditsiooniks saanud juunikuine väljasõidu koosolek, kus osalesid nii kontoritöötajad kui juhatus. Mõtestasime ERRS-i kui rahvatantsu ja rahvamuusika poliitika kujundaja rolli, seadsime eesmärke järgnevaks pooleteiseks aastaks ja sõnastasime reaalseid tegevusi eesmärkide elluviimiseks.

Tundub, et selleks aastaks on maakondade tantsupeod läbi ja nüüd jääb vaid oodata noorte laulu- ja tantsupidu, mille esimene etendus toimub juba täpselt kahe nädala pärast. Kindlasti saab seal näha ka ERRS-i toimekat pere.

Suur suvi läheneb ja nii anname aegsasti teada, et 10.-23. juuli on kontor kollektiivpuhkusel ja see aeg ei toimu ka e-poe tellimuste täitmist. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast ja soovitame oma tellimused ära teha juba enne tantsupidu, siis on kindel, et need jõuavad kiiresti teieni.

Käesoleva nädalaga saadame ka oma infokillud väikesel suvepuhkusele, kui meil midagi kuulutada on, siis teeme seda kindlasti oma kodulehel ja Facebookis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga