Nädala infokillud 41/2023

Sel nädalal jätkusid kutseeksamid kolme tantsujuhiga, kes soovivad saada tantsuspetsialisti kutset spetsialiseerumisega eesti rahvatantsule.

Täna toimus igakuine juhatuse koosolek, kus olid arutelu all mitmed korralduslikud küsimused, ERRS-i 35. juubel ja aastapreemiate jagamine.

Juhatus kinnitas koosolekul 11 uut seltsi liiget: Ija Luik, Kristiina Vilipõld, Inga Leelanss, Tiia Kadalipp, Tiina Saar, Marju Vanker, Kristi Ruse, Riina Gull, Kaja Oja, Anli Aja ja Varje Kivila. Tere tulemast seltsi perre!

Eelinfona anname teada, et 2. detsembril ootame kõiki oma liikmeid seltsi 35. juubelit tähistama Kohtla-Järve kultuurikeskusesse. Kell 14 alustame seltsi üldkoguga, mis läheb sujuvalt üle sünnipäeva tähistamiseks ja aastapreemiate üleandmiseks. Päeva orienteeruv lõpp on kell 21.00. Täpsem info on peagi tulekul, aga märge kalendrisse tasub juba täna teha.

Meil on hea meel tõdeda, et aasta jooksul on märgatud paljusid tublisid tegijaid, kelle hulgast selguvad 2. detsembril ka aastapreemiate ehk lokulaudade laureaadid. Kõigi tunnustuse pälvinud nominentidega on võimalik tutvuda meie kodulehel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga