2024. aasta suvekursus toimub juuli lõpus Merikülas

Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi ning Eesti Rahvakultuuri Keskuse poolt korraldatav 2024. aasta rahvatantsujuhtide suvekursus toimub Meriküla õppekeskuses Harjumaal ja kestab 30. juulist kuni 2. augustini.

Möödunud suvel oma 70. juubelit tähistanud suvekursusele on järgmisel aastal tulemas uuendusi nii sisus kui vormis, et käia kaasas kaasaegsete õpikäsitlustega. Samas on teemade hulgas endiselt oluline roll erinevate treeningsüsteemide ja tantsurepertuaariga tutvumisel.

„Seekordsele kursusele on oodatud ka tantsijad, kellele pakub huvi tantsujuhi elukutse, seetõttu lähtume programmi koostamisel sellest, et huvipakkuvaid teemasid oleks nii kogemustega kui ka alles õpetajateed alustavatele tantsujuhtidele,” avas uuenduste tagamaid Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi koolitusjuht David Truusa.

Suvekursuse programm ja kursuse registreerumise info avaldatakse algava aasta veebruaris.

1 thoughts on “2024. aasta suvekursus toimub juuli lõpus Merikülas

  1. Pingback: Nädala infokillud 43/2023 - Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga