Nädala infokillud 44/2023

Reedel toimus Tartu Ülikooli kohvikus Enn Madi 80. sünniaastapäevale pühendatud väga meeleolukas ja südamlik meenutuste õhtu. Kohal olid nii Kadri kui Erika.

Laupäeval toimus ERMis Tartu Ülikooli Rahvakunstiansambli neidude- ja naisrühmade 20. aastapäeva tähistamine. Kadri, Erika ja David käisid kontserdi nautimas ja sünnipäevalast õnnitlemas.

Nädala alguses saatsime laiali ERRS-i 35. sünnipäeva kutsed. Seekord peame pidu 2. detsembril Kohtla-Järve kultuurikeskuses, kuhu Tallinnast saab minna ühiselt tellitud bussiga. Sõidusoovi saab avaldada registreerimisel. Nädala esimeses pooles andsime välja ka veel ühe pädevustunnistuse. Palju õnne Tanel Sakritsale!

Teisipäeval käisid Karel ja David Kohtla-Järvel, et tutvuda nii majaga kui kohalike tantsuõpetajatega. Vastuvõtt oli väga soe ja võõrustajad koostööaltid.

Kolmapäeval oli Vabariigi Presidendile teenetemärkide kandidaatide esitamise tähtaeg. Meie poolt läks teele 5 ettepanekut.

Kuni kolmapäevani sai vastata rahvamuusikapeo küsimustikule. Kokku kogunes 33 vastust. Aitäh kõigile, kes kaasa mõtlesid ja võtsid aega vastamiseks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga