Nädala infokillud 45/2023

Möödunud nädala viimane tööpäev tõi uudiseid kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapitali koosseisu uute liikmete kohta, kuhu kuulub ka meie juhatuse liige Mall. Soovime talle jõudu ja tarku otsuseid!

Käesoleva nädalaga jõudis lõpule üks suur tööetapp. Tegevustoetuste taotlused on kontrollitud ja said üle antud laulu- ja tantsupeo sihtasutusele. Edasi toimetavad nendega juba teised inimesed.

Neljapäeval, madrilaupäeval, käis David koos folkloorinõukogu martidega santimas. Õnne viidi Stenbocki majja, kultuurkapitali, Tallinna kesklinna valitsusse, Rae apteeki ja Unibet Arenal toimuvale Mardilaadale.

Selle nädala lõpul on Vilmsi maja jälle rahvast täis, sest toimumas on järjekordne rahvatantsujuhtide kooli õppus. Sedapuhku astuvad õppurite ette teadmisi jagama lisaks Kadrile ka Karel ja Erika.

Täna hommikul toimus igakuine kontori ja juhatuse ühiskoosolek. Aasta hakkab lõppema ja on aeg vaadata tulevikku, nii arutasime ERRS-i 2024 aasta tegevuskava, aga vaatasime ka kaugemale ja planeerime juba uue arengukava koostamist. Juhatus kinnitas muuhulgas ka ERRS-i koolituskeskuse töökorra.

Pealelõunal jõuavad Kadri, Agne ja Karel minna laulu- ja tantsupeo sihtasutusse, kus arutletakse 2028. aasta tantsupeo teemadel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga