Nädala infokillud 48/2023

Möödunud nädala laupäeval oli suur osa ERRS-i inimestest Vanemuise kontserdimajas, kus toimus Eesti Rahvatantsuansamblite Liidu galakontsert. Näha sai 11 ansambli erinevaid rühmi esitamas peamiselt oma juhendajate uuemat loomingut.

Kuigi enamus meist oli Tartus, jõudis Kristi ERRSi esindama Viimsisse, kus toimus rahvamuusikaansambel Pirita 40. juubeli kontsert. Kristi ütleb rahvamuusikaansambel Pirita kohta niimoodi: “Ansambel Pirita on unikaalne, et on tegutsenud nii pikka aega. Nende koosoldud aeg on võimaldanud liikmetel omavahel luua koos tugeva loomingulise sideme. Lisaks muusikalisele arengule on pikaajaline koostöö ansamblis liikmetel võimaldanud jagada elukogemusi ning ühiselt kasvada, luues seeläbi sügavama sideme nii loomingulises kui isiklikus mõttes. Ansambel Pirita- s.o rõõm muusikast, sõpruskond, eesti kapellimuusika mängimine.”

Sellel nädalal oleme usinasti toimetanud, et laupäeval toimuvad ERRS-i üldkogu, õhtusöök ja juubelikontsert mööduksid kõik ladusalt, nii oleme saanud koostada veel viimaseid ettekandeid, dokumente ja kaasa võetavate asjade nimekirja. Lokulauad ja tänukirjad on ka kõik ilusti ritta laotud ja ootavad üleandmist.

Neljapäeval jõudsime veel ka kogu Vilmsi maja toimeka rahvaga osaleda tuletõrje õppusel. Loodame, et seda kunagi vaja ei lähe, aga vähemalt teame täpselt, mida teha, kui õnnetus juhtub.

Juba homme kohtume teiega Kohtla-Järve kultuurikeskuses, et mööda saata üks meeleolukas päev. Meie oleme juba väga elevil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga