Nädala infokillud 49/2023

Möödunud nädala laupäeval tähistasime Kohtla-Järve kultuurikeskuses ERRS-i 35. juubelit. Pidasime üldkoosolekut, kosutasime enda keha õhtusöögiga ja kõige lõpuks tegime hingele pai, kui andsime üle 2023. aasta lokulauad. Aitäh kultuurikeskuse lahkele ja toimekale pererahvale, aitäh kõigile, kes võtsid vaevaks meile külla tulla ja veelkord palju õnne kõigile lokulaudade nominentidele ja laureaatidele.

Nüüd kui pidu on peetud, saame tagasi minna oma igapäevaste jooksvate toimetuste juurde, Sõnaveeb saab jälle igapäevast täiendust, uuendatud koduleht saab viimast lihvi enne avalikustamist ja 1990. aastate tantsupidude tantsude kirjeldused saavad tasapisi sisse skaneeritud.

Selle nädala lõpul kogunevad rahvatantsujuhtide kooli õppurid lõppeva aasta viimasele õppusele. Kätte on jõudnud aeg, kus neil tuleb sooritada eesti tantsu eksam – pehmet põrumist neile kõigile!

Eeloleval nädalavahetusel on ees ootamas lausa kaks talvist tantsupäeva. Talvist pidu peetakse nii Võrus kui Tartus. Täpsema info leiad meie kalendrist. Kui soovid, et ka sinu sündmus meie kalendris oleks, siis anna sellest teada läbi meie kodulehe või aadressil errs@errs.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga