Nädala infokillud 2/2024

Uut aastat alustasime kontoris möödunud aastast kokkuvõtete tegemisega, arvutame kokku numbreid, paneme kirja läbi viidud sündmuseid ja teeme statistikat. Raamatupidaja koostab juba majandusaasta aruannet ja audiitor vaatab samuti üle, kas kõik klapib.

Möödunud nädala laupäeval, kolmekuningapäeval, toimus traditsioonile kullaterade üldkoosolek. Vilmsi tänava maja oli rõõmsat sagimist täis ja juttu jätkus kauemaks. Seekordsel koosolekul andis Ilma Adamson üle klubi juhtimise ja valiti ka uus juhatus. Alates laupäevast veab kullaterasid eest Ülle Feršel ja lisaks temale on juhatuses Rein Kippar, Tiiu Laurimaa, Alli Põrk, Maie Tammemäe, Ene Jakobson ja Juris Žigurs. Palju teotahet ja tarku otsuseid neile kõigile!

Täna toimus taaskord juhatuse ja kontori ühine koosolek. Aasta alguse puhul oli see veidi pidulikum, aga ikkagi väga töine. Väga ootuspäraselt vaatasime tulevikku, nii lähemale kui kaugemale. Teemadeks olid nii 2024 aasta tegevused, kui ka uue arengukava koostamine.

Tuletame meelde, et avatud on registreerumine jaanuarikuu koolitustele, mis leiavad aset juba 26. ja 27. jaanuaril. Täpsem info ikka meie kodulehel.