Nädala infokillud 10/2024

Möödunud laupäeval toimus meie esimene kohtumine “Rahvatantsu ja -muusika arengusuunad aastateks 2025-2030”. Koguneti Pränu Nooruse majja ja oli üks väga põnev ja arutelurohke hommikupoolik. Järgmine sama sarja kohtumine toimub juba homme Tartus, Treffneri gümnaasiumis kell 11. Isegi kui keegi nüüd märkab, et ei ole ennast meie kodulehel registreerinud, aga on suur soov osaleda, siis oled loomulikult oodatud.

Töönädala lõpul on maja jälle toredat sagimist täis, sest taas on kohal rahvatantsujuhtide kooli õppurid. Ka seekord jagab neile Erika teadmisi kirjelduste lugemisest ja koostamisest. Teadagi on see väga oluline oskus ühe tantsuõpetaja jaoks. Lisaks käisid nad vaatlusparkatikal Leesikate juures, kus tundi andsid Kristiina ja Karel.

Taaskord on ees ootamas üks väga tantsurohke nädalavahetus. Laupäeval toimuvad esimesed tantsupeo seminarid. Otsa teevad lahti Põhjarannik ja Pärnumaa, pühapäeval võtavad järje üle Pealinn ja Sakala. Lisaks saab veel laupäeva õhtu sisustada Leigarite juubeli kontsertetendusega “Puud ei ole ühepikkused”.